Zářit jako Laura. La coach.

Představte si Španělku. Tmavé, kudrnaté vlasy. Rozzářené oči. Vlídný úsměv. Obrovské množství energie. Máte to? Tak to je Laura.

Laura je mojí dlouholetou mentorkou a supervizorkou. Potkaly jsme se v její coachingové škole Escuela Impacta v Palmě na Mallorce, kde jsem si rozšiřovala své pracovní dovednosti. Podstatou jejího koučinku je umění „impactar“, tedy přeneseně mít život ve svých rukou a mířit na cíl a zasáhnout. Laura svým klientům také zviditelňuje, jaké „impacto“ (dojem, vliv, zásah) mají na ostatní, na svůj život, a jaký potenciál se v nich ještě skrývá a jak jej použít.

Její kniha „Tu mundo impacta“ je průvodcem sám k sobě. Skvělý nástroj pro osobní rozvoj. Kniha plná příkladů ze života, srovnání, a konkrétních otázek, žádné všeobecné seberozvojové dobro. Kniha, která Vám umožní být si sám koučem, a posléze „impactar“.

Rozhovory s Laurou jsou vždy plné nadšení, energie, chuti pustit se do nových věcí (nebo dokončit to staré). Odkrývají limitující přesvědčení nebo přílišné nároky, které na sebe všichni občas máme, snímají stres a ukazují, které kroky lze podniknout teď hned. Pracuje ve španělštině a angličtině, osobně i on-line.

Laura způsobí, že budete zářit jako její oblíbené slunečnice.

¡Impacta!

www.lauracoaching.com

www.escuelaimpacta.com

Laura Molina - coach, mentora, comunicadora

    0